Gerard Piqué, segon defensa més golejador de la Lliga de Campions

Gerard Piqué, segon defensa més golejador de la Lliga de Campions

El central blaugrana va tornar a veure porteria aquest dimecres contra el Dinamo de Kíev i ja suma 15 dianes a la màxima competició continental

Gerard Piqué té el gol entre cella i cella a la Lliga de Campions. I aquest dimecres en el Barça-Dinamo de Kíev ho va tornar a demostrar marcant el 2-0 al minut 65. Una bona centrada des d’Ansu Fati des de la banda esquerra l’aprofita el centra culer per rematar de cap. Una diana que el situa amb 15 dianes com a segon màxim golejador de la competició, empatat amb Ivan Helguera, i a tan sols un gol de Roberto Carlos. El segueixen en aquesta classificació el defensa del Reial Madrid Sergio Ramos, amb 14, i Dani Alves, amb 12. Per equips, Piqué ha marcat tres gols a la Roma i dos a Dinamo de Kíev i Inter de Milà, respectivament. 

Dominador culer

Si ens fixem en els defenses del Barça més golejadors Gerard Piqué domina clarament aquesta classificació, amb 13 dianes. I és que cal tenir en compte que Piqué també va marcar dues dianes a la Champions amb la samarreta del Manchester United. El segueixen, amb cinc dianes, Ronald Koeman, Frank de Boer i Dani Alves. Curiosament, el seu primer gol a la competició va ser contra el Dinamo de Kíev. Era la temporada 2007/08 i Piqué va ser l’encarregat d’obrir la golejada del conjunt anglès a Old Trafford (4-0).

2020-11-04 BARCELONA-DINAMO KIEV 60-min

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut