Barça - Dinamo de Kíev: Tres de tres (2-1)

Barça - Dinamo de Kíev: Tres de tres (2-1)

Els de Ronald Koeman sumen un altre triomf a la Lliga de Campions en un partit en què Ter Stegen, el dia del seu retorn, ha estat clau amb sis aturades

Puntuació perfecta a la Lliga de Campions. I és que el FC Barcelona suma una altra victòria a la fase de grups i ja van tres en tres partits. Nou punts que permeten als blaugrana consolidar-se a la primera posició i fer un pas important de cara a la classificació. El dia que els blaugrana han derrotat el Dinamo de Kíev al Camp Nou (2-1), en un enfrontament en què ha destacat la figura de Marc Ter Stegen, que aquest mateix matí ha rebut l’alta mèdica i que ha tancat el dia sent titular i convertir-se en 'Man of the Match'.

Perquè el porter alemany ha estat clau en la victòria, amb sis aturades de mèrit davant un conjunt ucraïnès que ha començat superat, però que a poc a poc, i també gràcies a les grans intervencions (12) del seu jove porter Ruslan Neshcheret, ha anat creixent.

Finalment, però, el gol de penal que ha marcat Messi en l’inici i un cop de cap transformat per Piqué han acabat donant els tres punts al Barça.

Un inici fulgurant

Molt fort en l’inici, el Barça ha sortit amb una marxa més que el rival. Uns minuts inicials amb una gran superioritat i ocasions claríssimes que han estat importants en el desenllaç. Perquè no s’havien disputat ni cinc minuts del partit quan Messi ha rebut una falta a l’interior de l’àrea de Popov. Acció que ha acabat amb el primer gol del Barça, després que l’argentí transformés el penal (1-0, min 5).

Tot i que Ansu, Griezmann, Messi o Pedri han tingut opcions per ampliar diferències, el Dinamo de Kíev, a poc a poc, ha anant creixent, especialment per les aturades de Ruslan Neshcheret.

En l’altra àrea, també ha començat a aparèixer Ter Stegen, excel·lent evitant l’empat en més d’una ocasió, com ara en un cop de cap de Buyalskyi (min 35) o en una contra rematada pel mateix Buyalsky (min 53).

Es decanta la balança

Duel de porters que, finalment, ha acabat guanyant el blaugrana. I és que l’equip que ha pogut celebrar el gol ha estat el Barça. Ha costat, perquè les bones aturades de Neshcheret (Sergi Roberto i Messi l’han posat a prova a la represa) han dificultat l’atac, però una centrada d’Ansu Fati que ha rematat Piqué amb el cap ha acabat trencant la resistència (2-0, min 65)

El Dinamo de Kíev, mitjançant Tsygankov, ha pogut modificar aquest resultat, després d’un primer refús de Ter Stegen que el migcampista ucraïnès ha acabat caçant (2-1, min 75). Però el Barça ja no ha deixat escapar el triomf, el tercer en tres jornades, i segueix sumant tots els partits d’aquesta fase de grups amb victòries.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut