Pedri: “He de seguir treballant per millorar i créixer”

Pedri: “He de seguir treballant per millorar i créixer”

El jove futbolista canari ha comparegut en la prèvia del Barça-Dinamo per analitzar el partit de Champions, i també per valorar el seu protagonisme de blaugrana

Pedri, un dels noms del moment. El 16 barcelonista, que suma vuit partits com a blaugrana, ha deixat empremta en el joc dels de Ronald Koeman. Un elenc que afronta el pròxim repte de la Champions: el Dinamo de Kíev. És per això que el jove futbolista de 17 anys ha analitzat el compromís més immediat en la competició de les estrelles, però també ha analitzat el moment de focus que està vivint.

El Dinamo de Kíev

“Hem de continuar com els últims dies, però hem de millorar l'efectivitat de cara a porteria. Volem treure els tres punts per encaminar la classificació”

Tothom focalitzat en la seva figura

“Des del primer moment ho he viscut amb normalitat. He de seguir treballant per millorar i seguir creixent al costat dels millors. Ho porto amb normalitat, que és el que m'ha inculcat la meva família”

“Quiero seguir trabajando para tener los máximos minutos”

La concentració sobre el camp

“En molts entrenaments treballo el físic per ajudar el lateral en els partits. La tranquil·litat és més de cap, que d'entrenar. Ja l'he tingut des de sempre”

La polivalència

“És bo jugar en diverses posicions per ajudar l'equip des d'on sigui. L'important és aportar el màxim possible a l'equip”

“On em trobo més a gust i genero més perill és a la mitjapunta”

L'estrena golejadora a la Champions

“Quan un nen compleix un somni està molt feliç, això és el que em va passar quan vaig marcar el gol contra el Ferencváros. Em va encantar el dia que vaig poder viure. Quan ho recordo encara estic feliç”

Messi

“Messi ens ajuda molt, sobretot dins el camp pels consells que et dóna. Hem de gaudir i aprendre d'ell”

“Messi ens ha ajudat [als joves] molt des del primer dia. S'ha portat molt bé amb nosaltres. Ens dóna consells tant dins com fora del camp”

L'aportació de jugadors amb més experiència

“Tots et donen els mateixos consells: tocar de peus a terra i treballar cada dia. És un privilegi ser aquí i aprendre dels millors”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut