Ronald Koeman: “Esperem un Reial Madrid més compacte”

Ronald Koeman: “Esperem un Reial Madrid més compacte”

El tècnic holandès considera que “tot i els darrers resultats, no vindran amb la moral baixa perquè és un Clàssic i mai falta motivació”

Ronald Koeman viurà aquest dissabte (16.00 hores) al Camp Nou el seu primer Clàssic com a entrenador. “És un partit diferent a la resta, sempre se sent més pressió però porto molts anys en el futbol. Estic acostumat a aguantar aquesta pressió”, expressa el tècnic blaugrana en relació al seu debut com a entrenador en un Barça-Madrid.

Koeman ha parlat sobre el fet de jugar sense públic, al qual s’ha referit com a “un partit que serà estrany, ja que el públic quan jugues a casa en aquests partits és gairebé un jugador més”. “Esperem que ben aviat poder tenir la nostra gent al camp”, ha afegit el tècnic barcelonista. 

En relació a l’onze d’aquest dissabte Ronald Koeman ha assegurat que sempre juguen els millors onze jugadors segons cada situació: “Sempre posem el millor equip per cada partit, no depèn de l’edat d’un jugador”. Sobre el retorn de Jordi Alba a la convocatòria el tècnic ha explicat que “caldrà esperar a demà si hi ha novetats, però té possibilitats de jugar”.

Koeman: “Els jugadors es mereixen el triomf pel treball que estan fent”

L’entrenador holandès també ha parlat de com arriba el Reial Madrid al partit, assegurant que en un Clàssic no cal motivació extra: “Possiblement no han estat al seu millor nivell en els darrers partits, però això no vol dir que arribin amb la moral baixa. El Madrid és un equip experimentat i amb qualitat que saben que toca guanyar el partit”.

Sobre quin rival s’espera aquest dissabte a la gespa del Camp Nou, Koeman ha afirmat que espera “un equip més compacte i amb menys espais”. El tècnic blaugrana també ha tingut temps per recordar els seus Clàssics com a jugador: "El que més recordo és el 5-0, però en el meu primer duel contra el Madrid vaig marcar dos penals, de fet tres perquè un jugador s'havia avançat i es va haver de repetir". Finalment, el tècnic culer s’ha referit a un possible triomf en el Clàssic: “Els jugadors s’ho mereixen pel treball que estan fent diàriament, guanyant partits demostres que estàs en el camí correcte”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut