Ansu Fati, el menor d’edat amb més gols a la història de la Lliga

Ansu Fati, el menor d’edat amb més gols a la història de la Lliga

Amb el seu gol contra el Madrid, el jove davanter blaugrana arriba als 11 gols a la Lliga, igualant un rècord dels anys 30

Ansu Fati continua polvoritzant rècords. El jove jugador blaugrana ha tornat a escriure el seu nom a la història del futbol. El gol contra el Madrid al Camp Nou d’aquest dissabte el permet arribar a les 11 dianes a la Lliga abans d’haver complert els 18 anys, fet que el situa com el futbolista que ha anotat més gols com a menor d'edat en tota la història de la Lliga.

Un rècord que datava de fa gairebé 100 anys, quan als anys 30, Pablo Pombo Quintana va anotar també 11 gols amb el Racing de Santander, sent, fins ara, el màxim golejador de la Lliga abans de fer 18 anys. Un rècord ara ja compartit amb Ansu Fati, perquè el proper 31 d'octubre és l'aniversari del jove futbolista blaugrana.

Fa unes setmanes, amb el gol que va marcar a Balaídos contra el Celta, Ansu es va convertir en el tercer jugador més jove de la història de la competició en arribar als 10 gols, després de Bojan (17 anys, vuit mesos i cinc dies) i el propi Pombo (17 anys, vuit mesos i 12 dies). Ansu ho va aconseguir amb 17 anys i 11 mesos.

Sens dubte, un jugador amb un talent espectacular que continua creixent partit rere partit i aconseguint rècords històrics de precocitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut