La convocatòria per rebre el Sevilla

La convocatòria per rebre el Sevilla

Aquesta és la llista de 23 jugadors per al partit d'aquest diumenge al Camp Nou (21 hores), amb la novetat de Sergiño Dest, pendent de confirmar la seva inscripció per part de la Lliga

El FC Barcelona jugarà aquest diumenge el seu tercer partit en aquesta Lliga, després de les victòries contra el Vila-real i el Celta. Però, per seguir sumant de tres en tres, els homes de Koeman hauran de derrotar ni més ni menys que al Sevilla. Per aquest enfrontament, que es disputarà al Camp Nou a partir de les 21 hores, el tècnic del primer equip ha fet pública aquest matí la llista de 23 convocats.

I la principal novetat és el nou fitxatge blaugrana, el lateral Sergiño Dest, després que hagi estat confirmada la seva inscripció per part de LaLiga. Així doncs, la convocatòria la formen Dest, Piqué, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanić, Messi, O. Dembélé, Neto, Coutinho, Pedri, Trincão, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, F. De Jong, Ansu Fati, Iñaki Peña, Riqui Puig, Konrad, R. Araujo, Ramos Mingo i Arnau Tenas.

Cal recordar que Ter Stegen, Umtiti, Junior Firpo i Matheus estan lesionats, mentre que Lenglet es perdrà el partit per sanció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut