FC Barcelona - Vila-real: Estrena amb focs artificials (4-0)

FC Barcelona - Vila-real: Estrena amb focs artificials (4-0)

Un gran primer temps permet el Barça arrencar la Lliga amb un triomf contundent al Camp Nou contra el Vila-real

S’esperaven focs artificials a Barcelona i els ha hagut. El nou Barça de Ronald Koeman ha passat per sobre del Vila-real en l’estrena de Lliga la nit en què s’ha dut a terme el piromusical que tancava les festes de la Mercè de la ciutat barcelonina.

Ansu Fati (2) i Messi, de penal, han posat la pólvora d’un Barça que ha deixat el partit vist per sentència en una primera meitat de traca, rematada amb un autogol de Pau Torres abans de la mitja part, minuts abans que el cel del Camp Nou s’il·luminés amb focs artificials. Literalment.

Doblet d’Ansu Fati en 19 minuts

Havia deixat bones sensacions el Barça al llarg de la seva pretemporada. Fins i tot, millors sensacions que resultats. Totes dues s’han aliat en l’estrena de la competició al Camp Nou. I Ansu Fati ha estat el dinamiter inicial.

Primer ha enganxat de primeres una centrada de Jordi Alba des de la banda esquerre. Minuts més tard, controlava i definia al pal curt després de l’assistència de Coutinho. Minut 19 i 2-0 gràcies al nou dorsal ‘22’, que ha seguit escrivint el seu nom al llibre dels rècords culers.

Ansu Fati seguiria sent protagonista. Al minut 35 ha estat aturat de forma il·legal per Mario Gaspar dins l’àrea. Messi no ha perdonat des dels onze metres. Abans de la mitja part, una nova acció del crac argentí ha acabat amb un autogol de Pau Torres. Mala sort per a un Vila-real completament superat al primer temps.

Minuts per als debutants

La segona meitat ha arrencat amb focs artificials al Camp Nou. Sobre la gespa, però, la traca més forta ja havia vist la llum. El Barça tenia la feina feta i ha pogut gestionar el partit sense córrer riscos. Koeman ha aprofitat la segona meitat per fer debutar de forma oficial Pedri, Pjanic i Trincão, que ha fregat el gol. Dijous, més futbol: un exigent Celta-Barça a Balaídos (21.30 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut