La convocatòria per al Barça-Girona

La convocatòria per al Barça-Girona

Ronald Koeman ha convocat a un total de 23 jugadors per afrontar el partit, que es podrà seguir per Barça TV+ a partir de les 19 hores

El segon test de la pretemporada ja és aquí. El Barça de Ronald Koeman s'enfrontarà aquest dimecres, a partir de les 19 hores, al Girona, en un partit que es podrà seguir en directe per Barça TV+. Els barcelonistes, que ja van vèncer a Nàstic de Tarragona per 3-1 en el primer amistós de la pretemporada, s'enfrontaran ara als gironins, equip de la Segona A, també a l'Estadi Johan Cruyff.

Per a aquest matx, el tècnic holandès ha decidit convocat a un total de 23 jugadors: Neto, Iñaki Peña, Arnau Tenas, N. Semedo, Piqué, Sergio, Griezmann, Messi, O. Dembélé, Coutinho, Lenglet, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, F. De Jong, Junior, Aleñá, Trincao, Pedri, Riqui Puig, R. Araujo, J. Cuenca i Konrad.

Cal recordar que el partit només es podrà veure en directe a tot el món i a la resta de l’Estat espanyol de manera exclusiva a Barça TV+, mentre que a Catalunya també es podrà seguir en directe i en obert a Barça TV, través de la TDT, i a TV3; i en diferit (21.30 hores) a la resta d’Espanya, a través del canal del Club allotjat a les plataformes de subscripció.

El duel també es podrà llegir en el minut a minut al Match Center del web del Club i en els perfils oficials a les diferents xarxes socials. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut