Pjanic ja és a Barcelona: “No puc esperar a conèixer els meus companys”

Pjanic ja és a Barcelona: “No puc esperar a conèixer els meus companys”

El migcampista bosnià ha aterrat aquest dijous al vespre a la Ciutat Comtal per incorporar-se a la disciplina blaugrana

Miralem Pjanic ja és a Barcelona, a punt per incorporar-se a la disciplina del FC Barcelona. El jugador bosnià ha aterrat aquest dijous a la nit a l’Aeroport de Barcelona, on ha atès els mitjans oficials del Club. "És un dia molt especial i estic molt content. No puc esperar més a conèixer els meus companys, perquè tinc moltes ganes de començar la nova temporada. Espero ajudar l’equip a guanyar molts títols. Estic preparat i intentaré donar el màxim per aquest club", ha dit el migcampista, a banda d’afegir: "Estic bé i ja recuperat. He estat un parell de setmanes a casa, però he intentat mantenir-me en forma. Ara ja tinc moltes ganes de reunir-me amb el grup"

I és que cal recordar que Pjanic va donar positiu a la prova PCR a la qual es va sotmetre el dissabte 22 d'agost, després de tenir algunes molèsties. Va quedar aïllat al seu domicili i, per aquesta raó, va haver de posposar la seva arribada a Barcelona.

ok_RUIZ8948
Pjanic ja es troba a Barcelona

El FC Barcelona i la Juventus van arribar a un acord per al traspàs del jugador el passat mes de juny, tot i que el bosnià va estar jugant a l'equip italià fins a la finalització de la temporada 2019/20.

Curs que Pjanic va finalitzar el passat 7 d'agost, després de caure contra l'Olympique de Lió als vuitens de final de la Champions però amb la Serie A italiana sumada al seu palmarès.

Nascut el 2 d’abril del 1990 a Tuzla (Bòsnia i Hercegovina), Miralem Pjanić és un migcampista total. Ha jugat en pràcticament totes les posiciones del centre del camp. Des de ser el mitjapunta del Metz, passant per ser un dels interiors de l’Olympique de Lió i de la Roma fins a consolidar-se com a pivot a la Juventus. La seva bona arribada des de segona línia i el seu excel·lent colpeig a pilota aturada li han permès anotar una setantena de gols. La seva qualitat amb l’esfèric als peus, la seva visió de joc i la seva maduresa futbolística fan de Pjanić un dels millors migcampistes del futbol actual.

Després d’haver-se consolidat com un dels jugadors referència de la Juventus, arriba a Barcelona per demostrar la seva qualitat al centre del camp i per poder seguir ampliant la seva llista de títols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut