Ansu Fati i Sergio, convocats amb la selecció espanyola

Ansu Fati i Sergio, convocats amb la selecció espanyola

Luis Enrique ha donat a conèixer la convocatòria per als partits contra Alemanya i Ucraïna, on destaca el nom d'Ansu, convocat per primer cop amb l'absoluta

Primera convocatòria amb l'absoluta per a Ansu Fati. El jove davanter de la Masia ha estat convocat per Luis Enrique Martínez amb la selecció espanyola per disputar els dos partits contra Alemanya i Ucraïna, corresponents a la UEFA Nations League. Una convocatòria on també hi és el migcampista blaugrana, Sergio Busquets.

Així doncs, Ansu tindrà l'opció de debutar amb la selecció absoluta espanyola, després d'haver debutat amb la sub-21 el passat octubre del 2019. Tot i encara no tenir ni els 18 anys, el jove futbolista culer ha obtingut el premi a la seva gran temporada amb el FC Barcelona amb aquesta convocatòria.

Cal recordar que Ansu ha disputat un total de 33 partits durant el seu primer curs amb el primer equip blaugrana, en els quals ha anotat un total de vuit gols

Els partits en els quals podria debutar el jove culer es disputaran el dia 3 de setembre davant Alemanya a Stuttgart i el dia 6 de setembre contra Ucraïna a l'estadi Alfredo Di Stefano. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut