Així ha estat la presentació de Koeman

Així ha estat la presentació de Koeman

El nou tècnic blaugrana ha firmat el contracte a la Llotja President Suñol, ha visitat els vestidors i la gespa del Camp Nou i posteriorment ha comparegut en roda de premsa

Ronald Koeman ha viscut aquest dimecres el seu primer dia com a nou entrenador del FC Barcelona. El nou tècnic holandès ha arribat al Camp Nou aquest dimecres a la tarda, on ha tingut l'acte de signatura a la Llotja President Suñol, juntament amb el President del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i posteriorment amb la presència de Javier Bordas, directiu responsable del primer equip de futbol i Ramon Planes, responsable de la secretaria tècnica.

Posteriorment, Koeman ha visitat el vestidor del FC Barcelona, on torna després d'haver estat jugador blaugrana durant sis temporades (1989-1995), ara ja com a entrenador. Tot seguit, el tècnic de Zaandam ha trepitjat la gespa del Camp Nou i s'ha assegut a la que serà la seva futura banqueta, on dirigirà al conjunt barcelonista.

Finalment, a l'Auditori 1899, ha tingut lloc la compareixença del President, Josep Maria Bartomeu, i la posterior roda de premsa de Ronald Koeman, la seva primera com a entrenador culer. L'holandès ha parlat de diversos temes i noms propis, i ha recalcat que "el Barça és casa meva i avui és un dia per estar molt feliç i orgullós".  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut