Set jugadors que han estat a Barça i Bayern

Set jugadors que han estat a Barça i Bayern

Patrik Andersson, Mark Hughes, Pepe Reina, Mark van Bommel, Thiago Alcántara, Philippe Coutinho i Arturo Vidal són els futbolistes que han vestit la samarreta dels dos clubs

Barça i Bayern de Munic es veuran les cares aquest divendres (21.00 hores) en el partit de quarts de final de la Champions a Lisboa en un duel vibrant. Però quins futbolistes han vestit la samarreta dels dos Clubs al llarg de la història? Són set: Patrik Andersson, Mark Hughes, Pepe Reina, Mark van Bommel, Thiago Alcántara, Philippe Coutinho i Arturo Vidal. A continuació repassem la seva trajectòria.

Patrik Andersson

El defensa suec va arribar al Barça la temporada 20001/02, procedent del Bayern de Munic. Andersson va disputar pocs minuts com a blaugrana en tres temporades a causa de les lesions que va patir.

Andersson-min

Mark Hughes

El gal·lès va fer el camí invers. I és que va fitxar pel FC Barcelona el curs 1986 i va vestir la camiseta blaugrana tan sols un curs. I és que els seus gols el van dur al Club, però el Barça el va cedir la temporada 1987/88 al Bayern de Munic, on també hi va estar una sola temporada abans de tornar al Manchester United.

Hughes-min

Pepe Reina

El porter va formar part de les categories inferiors del Barça i va arribar a jugar al Barça B abans de fer el salt al primer equip el curs 2000/01 amb les lesions de Richard Dutruel i Francesc Arnau. Al final de la segona temporada va firmar pel Vila-real l’estiu del 2002. Reina va jugar tres cursos al conjunt groguet, previ pas a vuit temporades al Liverpool. També va defensar la samarreta del Bayern de Munic la temporada 2014/15, on tot i participar en tres partits, va guanyar la Bundesliga.

ReinaJM-by-HoracioSeguí-min
Foto: Horacio Seguí

Mark van Bommel

El migcampista holandès va jugar una temporada al FC Barcelona, la 2005/06 procedent del PSV Eindhoven. Un curs en el qual Mark van Bommel va aconseguir quatre títols, inclosa la Champions League. L’holandès va firmar pel Bayern Munic l’estiu del 2006, amb qui va jugar quatre temporades i mitja.

Van Bommel-min

Thiago Alcántara

Thiago Alcántara, que va jugar a les categories formatives del Barça i el Barça B, va debutar amb el primer equip el 2009, en un partit de Lliga contra el Mallorca. Una presència que va anar augmentant progressivament. L’estiu del 2013 va convertir-se en jugador del Bayern de Munic on ha jugat set temporades.

Thiago-min

Philippe Coutinho

El jugador brasiler va arribar al Club al mercat d’hivern del curs 2017/18, disputant així el que restava de curs com a blaugrana. A més, Coutinho també va jugar la temporada següent al Barça, sumant així un total de 76 partits i 21 gols. Aquesta darrera temporada està jugant cedit al Bayern de Munic, amb qui ha guanyat la Bundesliga i la Copa d’Alemanya.

Coutinho

Arturo Vidal

El migcampista xilè va arribar al FC Barcelona procedent del Bayern de Munic l’estiu del 2018, després de completar tres cursos al conjunt alemany. Vidal ha disputat dos cursos com a blaugrana, en els quals ha conquerit una Lliga i una Supercopa en els 95 partits que ha jugat al Club. A més, ha marcat 11 gols i ha repartit 10 assistències.  

Vidal 35-min
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut