Gattuso: “És un espectacle veure jugar els joves del Barça”

Gattuso: “És un espectacle veure jugar els joves del Barça”

En la roda de premsa prèvia al Barça-Nàpols, l’entrenador de l’esquadra 'azzurra' i Ospina han reiterat la grandesa del Barça i han explicat la dificultat del partit al Camp Nou

Elogis constants cap al FC Barcelona. Genaro Gattuso, entrenador del Nàpols, i David Ospina, porter napolità, han comparegut en la roda de premsa prèvia a la tornada de vuitens de la Champions al Camp Nou. Els dos integrants de l'elenc azzurro han explicat les dificultats del matx davant el Barça. 

"Hem d'escalar un Everest". Així de contundent s'ha mostrat el tècnic calabrès. "Hem de fer un gran partit tant a la part tècnica com tàctica. Ho donarem tot davant un gran equip i potser no serà suficient", ha afegit l'exjugador de l'AC Milan.

"El Barça és un equip amb enormes jugadors i té uns joves que són un espectacle quan juguen”, ha confessat el preparador partenopeu. Tampoc ha tingut cap problema a remarcar la qualitat de Riqui Puig, amb qui ja va al·lucinar un dia. "És un jugador amb un gran talent. Aporta molt al futbol i a la gent que adora aquest esport. És mèrit de la Masia, que fa molts anys que treballa i no és casualitat que surtin jugadors d'aquestes característiques", ha indicat. 

Ara bé, Gattuso també ha donat mèrits al seu grup: "Des del partit d'anada fins avui hem millorat molt". L'entrenador italià s'ha esforçat a recordar que "no jugo a la defensiva". "Al Camp Nou costarà tenir la possessió. No serà fàcil prendre-li la pilota al Barça", ha explicat. Tanmateix, el campió del món amb Itàlia no s'ha amagat a dir que "hem estat l'equip de la Serie A amb més possessió". 

Aquest matí l'entrenador de Corigliano Calabro ha facilitat la convocatòria napolitana on hi ha el capità Insigne. "La decisió és d'Insigne, però també meva i dels metges. Si no està al 100%, no jugarà ni un minut", ha declarat. 

Ospina: "Som conscients de la qualitat de Messi"

El porter colombià del Nàpols no s'ha desmarcat del corrent del seu entrenador. I també ha alabat els futbolistes culers. "Amb Messi, he tingut la possibilitat d'enfrontar-m'hi moltes vegades a Sud-amèrica amb les nostres seleccions. Sabem que és un jugador que pot desequilibrar un partit", ha admés el 25 napolità. 

Aquest Barça-Nàpols es jugarà sense públic. "És molt dur jugar sense espectadors, però hem de concentrar-nos en el nostre futbol per obtenir el resultat que volem", ha comentat. "Arribem amb molta motivació després d'una setmana de molta preparació", ha afegit. Sens dubte, aquest dissabte 8 d'agost, els blaugranes tenen una empresa complicada davant un rival amb molta ambició. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut