El Nàpols finalitza amb victòria la Serie A

El Nàpols finalitza amb victòria la Serie A

El rival del Barça als vuitens de final de la Champions ha guanyat per 3-1 el Lazio en la darrera jornada de la lliga italiana

Victòria per concloure la Serie A. Quan falten set dies per enfrontar-se contra el Barça a la Lliga de Campions, el Nàpols s'ha imposat al Lazio per 3-1. En aquest matx de l’última jornada de la lliga italiana, Fabián RuizInsigne, que s'ha retirat del camp amb molèsties físiques, i Politano han sigut els autors de les dianes azzurri.

Ospina, Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui, Fabián Ruiz, Lobotka, Zielinski, Callejón, Mertens i Insigne. Aquest és l'11 que ha presentat l'equip de les ribes del Vesuvi. Una alineació que bé es podria assimilar a la que presentarà Gattuso en el Barça-Nàpols del dissabte 8 d'agost.  

Al minut vuit de partit, el talentós migcampista andalús ha firmat el primer gol de la nit. Una alegria local neutralitzada per la Bota d’Or 2019/20, Ciro Immobile (min. 21). A la segona meitat, els napolitans han tornat a apoderar-se de l’electrònic gràcies a un penal marcat per Insigne i a una jugada col·lectiva de quirats finalitzada per Politano (3-1). D'aquesta manera, el pròxim rival dels culers tanca amb triomf la Serie A 2019/20. 
 
Ara bé, aquest matx no tenia cap transcendència pels de Gattuso. Perquè cap resultat evitava que quedessin setens al torneig italià. A més, a l'haver guanyat la Coppa Italia ja tenien la plaça garantida per a la fase de grups de l’Europa League 2020/21.

De San Paolo al Camp Nou

Així doncs, després d’aquest triomf davant els romans, els partenopeus han encès el xip de la Champions League. Perquè el dissabte 8 d’agost (21.00 hores) disputaran la tornada dels vuits de final de la màxima competició continental davant els culers a l’Estadi. Un matx que arrossega un 1-1 gràcies a les dianes de Mertens i Griezmann a l’estadi napolità.

Sens dubte, el matx europeu entre Barça i Nàpols sí que té molt en joc. Ni més ni menys que un bitllet per a la final a vuit de Lisboa. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut