Andrés Iniesta:

Andrés Iniesta: "De tots els moments al Barça, em quedo amb el del meu debut"

Una conversa amb la llegenda del FC Barcelona, que aquesta setmana ha estrenat el documental 'El héroe inesperado' a Rakuten TV

Andrés Iniesta passa aquest confinament al Japó, amb la seva família, mentre espera "poder tornar a la rutina". I, en la setmana de l'estrena del documental 'El héroe inesperado', una producció de Rakuten TV, el manxec ha volgut participar en una Live Call al canal de Youtube del FC Barcelona.

Iniesta ha parlat de les seves rutines aquests dies, però també del Barça, del record que té com a blaugrana i d'altres temes d'actualitat, així com del documental en qüestió, que ja es pot veure gratis i en exclusiva a Rakuten TV.

El dia a dia d'Iniesta al Japó

"Som a casa, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, esperant poder tornar a la rutina. Mentrestant toca reinventar-nos i aprofitar amb la família del temps que a vegades no tenim"

"A Kobe ens hem trobat una ciutat molt tranquil·la, còmoda, semblant a Barcelona estructuralment i que ens ha acollit molt bé. Encara que òbviament trobem a faltar ser a casa, estem encantats a nivell familiar i professional"

Sobre el documental 'El héroe inesperado'

"Ha estat un projecte que em feia molta il·lusió i he participat en tot el que m'han deixat. Vull felicitar l'equip perquè han fet un treball increïble. Hem treballat en el documental any, any i poc, en un ambient molt natural"

"Hi participa molta gent que estimo, que ha estat important en la meva vida. Tots m'han emocionat i tot el que diuen m'enorgulleix. M'han sorprès coses, que no sabia, i estic encantant"

"En la meva vida he tingut moments de tot. I en el documental he intentat reflectir el que he sentit en cada un d'aquests moments. No m'ha costat obrir-me perquè tot ho intento fer amb naturalitat. Explico la meva història, la meva experiència i com la vaig viure"

Barça i futbol

"Mantinc el contacte amb els meus companys. En qualsevol situació, també en aquesta, anem parlant i ens anem explicant què tal van les coses"

"Vaig seguint, com puc, l'actualitat esportiva del Barça. Intento estar al dia de tot, però aquest focus directe ja no el tinc perquè és difícil seguir-lo al 100%. Aquesta temporada m'estava semblant bona. Sempre veig el Barça com un equip diferent, amb una plantilla espectacular. A veure si es pot reprendre tot i a veure fins a on són capaços d'arribar"

"Cada temporada viscuda al Barça m'ha ensenyat moltes coses. Tenir l'oportunitat de jugar-hi una sola temporada és increïble"

"De vegades, així de passada, puc pensar en la retirada, però si sóc sincer ho veig com una mica llunyà. Em trobo molt bé a nivell físic, d'il·lusió i de motivació. Estic feliç i content jugant i amb força per allargar-ho"

"El meu millor moment com a jugador del Barça va ser el meu debut. Podria dir qualsevol, però aquell dia vaig complir un somni que tenia des dels 12 anys. I a partir d'aquí va començar tot"

"Parlar de la Masia al Barça són paraules majors. Jo a la Masia vaig aprendre a créixer, a madurar a marxes forçades, però també vaig aprendre solidaritat, humilitat, companyerisme i respecte, valors que m'encanta tenir i que no vull perdre"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut