Comença la segona setmana de treball a casa

Comença la segona setmana de treball a casa

Els jugadors del primer equip rebran aquest dilluns les pautes de treball per a la segona setmana d’entrenament a casa

Aquest dilluns els jugadors del primer equip rebran les pautes de treball per a la segona setmana d’entrenament a casa. En aquesta nova dinàmica ja hi trobaran una variació en els exercicis a realitzar tant pel que fa a la cursa (adaptant-se als espais) com en el treball de força. En aquests últims rebran diferents metodologies d’entrenament pràctiques i sobretot molt dinàmiques.

Els jugadors del primer equip han estat distribuïts en tres grups que compten amb la supervisió dels preparadors físics Fran Soto, Edu Pons i Antonio Gómez. Cada un d’aquests 3 grups està en permanent contacte amb un dels preparadors físics, tal i com va explicar Ivan Rakitic en l’entrevista que va fer a través del canal de Youtube del Club. D’aquesta manera, des de l’staff tècnic es fa un seguiment del treball realitzat per cada jugador i aquests poden comptar amb el suport dels preparadors físics des de la distància. Aquest seguiment també es fa a través de través de vídeos i fotos que els jugadors van enviant als preparadors físics.

Aquest nou pla de treball té una setmana de durada i posteriorment els jugadors rebran una nova taula d’exercicis personalitzada i adaptada a cada un per als següents set dies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut