El Barça arribarà al Clàssic com a líder

El Barça arribarà al Clàssic com a líder

La victòria contra l’Eibar, combinada amb la derrota del Madrid a camp del Llevant, permet als de Setién recuperar el liderat abans del duel del Santiago Bernabéu

El Barça torna a ser líder de la Lliga Santander. El triomf blaugrana contra l’Eibar (5-0) al Camp Nou i la derrota del Reial Madrid (1-0) en la seva visita al camp del Llevant han provocat un canvi a la part més alta de la classificació. Els de Quique Setién arribaran així al Clàssic del proper diumenge 1 de març (21h) com a primers. El duel del Santiago Bernabéu pot ser decisiu en la lluita pel liderat i es disputarà just després del retorn de la Lliga de Campions.

Els blaugrana recuperen una primera posició que van perdre el 26 de gener passat, en la jornada 21. Llavors el Barça, que era líder des de la novena jornada, va perdre a Mestalla contra el València (2-0) i el Madrid va imposar-se en la seva visita a Valladolid (0-1). Des d’aquell enfrontament, els de Quique Setién han encadenat una ratxa victoriosa en la competició domèstica: 2-1 contra el Llevant, 2-3 a camp del Betis i 2-1 davant el Getafe, a part del triomf sobre l’Eibar.

Un cop fets els deures a la Lliga, el Barça se centra ara en l’eliminatòria dels vuitens de final a San Paolo davant el Nàpols (dimarts, 21 h). Serà l’últim escull abans de l’important duel al Santiago Bernabéu, en què els blaugrana buscaran mantenir la primera posició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut