Quique Setién:

Quique Setién: "El millor camí per arribar a la victòria és jugant bé"

En la seva presentació com a nou entrenador del Barça, el càntabre s’ha mostrat emocionat, i en les respostes sempre ha tingut present l’estil de joc blaugrana

Quique Setién ja parla com a blaugrana. En la roda de premsa de la seva presentació, el tècnic càntabre s’ha exhibit content i emocionat. Amb un somriure al rostre ha rebut la samarreta del Barça i amb una veu lleugerament nerviosa ha exposat el seu discurs. Unes paraules en què ressona la filosofia barcelonista. Repassem les seves declaracions més destacades.

Agraït 

“És un dia molt especial per a mi. Primer, vull agrair a la institució l’oportunitat que m’ha donat. Segon, vull dir que afronto amb molta il·lusió i entusiasme aquest projecte”

Filosofia blaugrana

“A la victòria s’arriba jugant bé. El millor camí és jugar bé i ho vull mantenir al llarg del temps”

“L’he gaudit molt des de fora, des de la televisió. He analitzat molt el joc del Barça. Hi aplicaré els meus matisos i detalls”

“M’encanta l’ADN Barça”

Segur de les seves idees 

“Puc garantir que el meu equip jugarà bé. Ho he demostrat en els equips en què he estat”

La Masia 

“El Barça té un planter extraordinari. Cuidaré els joves; quan n’apareix un, impulsa amb energia tot l’equip. Tindran oportunitats per estar en el primer equip i ser un més”

Ser un estímul

“Vinc amb molta energia i intentaré transmetre-la als futbolistes. Normalment no em resulta complicat. Espero ser un estímul”

“Cada vegada que arriba un entrenador nou, hi ha un estímul en tots els jugadors de la plantilla. Aquest primer estímul s'ha vist en el primer entrenament. Vull mantenir-lo al llarg de la temporada”

L'actual plantilla

“El talent ja el tenen. Soc una persona sincera i directa, i intentaré convèncer-los perquè treballin”

“M'han fet gaudir del futbol. Cada dia, en cada partit”

Messi 

“És únic i especial”

“Encara no soc conscient què significa entrenar el millor jugador del món i els seus companys. Ahir estava tranquil·lament a casa meva i avui m'he trobat a la Ciutat Esportiva”

Valverde 

“Valoro molt el treball que ha fet. Em deixa el Barça en primera posició. Per tant, li ho vull agrair. Moltes coses del seu treball ens aniran bé”

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut