Primera doble sessió sota les ordres de Quique Setién

Primera doble sessió sota les ordres de Quique Setién

El dia blaugrana del nou tècnic ha acabat amb un nou entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Dia intens per a Quique Setién. L'activitat d'entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper solament s'ha interromput per la presentació del nou tècnic blaugrana. En les seves primeres hores com a barcelonista, el preparador càntabre ha dirigit una doble sessió.   

Al matí, després de saludar els jugadors amb la presència del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, el nou tècnic Quique Setién ha viscut el primer entrenament com a culer. Una primera sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova. Arthur ha fet part de l’entrenament amb el grup. Per la seva part, Todibo no s’ha entrenat amb permís del Club. També s'han exercitat Iñaki Peña, R. Araujo, Riqui Puig, Carles Pérez i Ansu Fati, del Barça B.

A la tarda, segon entrenament 

A les 18 hores ha començat la segona sessió del dia dels jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova. Todibo, que tampoc havia participat en el primer entrenament, no s’ha entrenat amb permís del club. També s’han exercitat Iñaki Peña, Chumi, Riqui Puig, Cares Pérez i Ansu Fati del Barça B. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut