FC Barcelona - Reial Madrid: Màxima igualtat (0-0)

FC Barcelona - Reial Madrid: Màxima igualtat (0-0)

Blaugranes i blancs no passen de l'empat en un dels Clàssics més equilibrats dels últims temps

Màxima igualtat al Clàssic. I, per tant, màxima igualtat a la Lliga. Barça i Madrid signen un empat sense gols al Camp Nou per primera vegada des del 2002 en un dels Clàssics més equilibrats dels últims temps.

El partit ha estat un reflex de la situació a la Lliga. Cap dels dos equips ha sabut superar les porteries defensades per Ter Stegen i Cuortois. Els blaugranes han començat millor el duel sabent superar amb rapidesa la pressió blanca i han avisat als quatre minuts amb una gran combinació col·lectiva que Suárez no ha pogut rematar.

Però a poc a poc el Madrid ha millorat i ha complicat la sortida de pilota del Barça, sense Busquets en l'onze inicial i amb Sergi Roberto, Rakitic i De Jong a la medul·lar. Els de Zidane han tingut la pilota a partir de l'equador del primer temps i han posat la por al cos del conjunt culer. Li costava al Barça sortir des del darrere amb un Piqué que intentava buscar sortida per les bandes, també salvador sota pals en una rematada de Casemiro a la sortida d'un córner.

Escassegen les ocasions

Però el Barça ha replicat amb una combinació rapidíssima de Sergi Roberto amb Rakitic i Griezmann que Messi ha rematat i que ha obligat Ramos a salvar sota pals. Els blaugranes trobaven espais quan jugaven llarg buscant l'esquena dels migcampistes blancs. Amb el 0-0 s’ha arribat a la mitja part.

Després del pas pels vestidors no ha canviat gaire la tònica del partit. Al Barça li seguia costant sortir des del darrere davant d'una pressió intensa del Reial Madrid. Les ocasions de gol escassejaven per part dels dos conjunts. A falta de 20 minuts per al final ha rematat Benzema al pal i l'àrbitre ha anul·lat un gol a Bale per fora de joc.

El Barça ha replicat a través de Messi, que ha tingut una oportunitat d'or per batre Cuortois en una pilota perduda dins de l'àrea petita, però l'argentí ha pogut controlar bé la pilota. Valverde ha donat entrada a Ansu Fati, debutant més jove d'aquest segle en un Clàssic. Ha aportat frescor el jove del planter per la banda esquerra, escombrat per Carvajal en una acció de contraatac. Però el Clàssic no ha donat per més i ha acabat amb un 0-0 que deixa la Lliga igual. El Barça, líder, empatat amb el Reial Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut