La convocatòria del Clàssic

La convocatòria del Clàssic

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats per afrontar l’aplaçada jornada 10 de Lliga al Camp Nou (20 hores)

Arriba un dels partits de l’any. El Clàssic ja és aquí i ja està tot a punt per gaudir del duel que tothom espera. El Barça rep la visita del Reial Madrid, empatats a punts en el liderat, però els blaugrana estan per sobre per la diferència de gols. Per aquest Clàssic, que es disputarà a les 20 hores, Valverde ha facilitat la llista de 18 convocats.

Es tracta de Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Aleñá, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, C. Pérez i Ansu Fati. Són baixa per lesió Arthur i O. Dembélé, mentre que Todibo, M. Wague i Junior ho són per decisió tècnica.

Última sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest dimarts l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Reial Madrid. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, on també hi eren Iñaki Peña, Carles Pérez i Ansu Fati, del Barça B. Tot preparat per a un dels partits de l’any.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut