Messi iguala Xavi en nombre de Clàssics

Messi iguala Xavi en nombre de Clàssics

El crac argentí ha igualat aquest dimecres l’exblaugrana com a culer amb més duels contra el Reial Madrid, amb 42 partits

Leo Messi no para de batre rècords. I és que en el Clàssic d’aquest dimecres l’astre argentí ha igualat Xavi Hernández com a blaugrana amb més partits disputats contra el Reial Madrid, amb 42. Messi és el blaugrana en actiu amb més Clàssics disputats i només el supera el jugador del Reial Madrid, Sergio Ramos, amb 43.

Fent clic sobre cada bola, veuràs detalls dels 42 Clàssics que Leo Messi i Xavi Hernández han disputat respectivament, bona part d’aquests amb els dos jugadors compartint vestidor i minuts sobre el terreny de joc.

 
Com es reparteixen aquests Clàssics?

Si analitzem els 42 partits contra el Reial Madrid de Leo Messi, veiem com la gran majoria de duels han estat a la Lliga (26), seguits dels de Copa (8), Supercopa d’Espanya (6) i Lliga de Campions (2). A banda de Messi i Xavi, els altres tres futbolistes que completen el top 5 de blaugranes amb més partits contra el Madrid són Andrés Iniesta (38), Sergio Busquets (37) i Piqué (34).

Top 5 dels jugadors blaugranes amb més Clàssics disputats
Top 5 dels jugadors blaugranes amb més Clàssics disputats

Messi, màxim golejador dels Clàssics

El crac argentí també és el jugador que més gols ha marcat en els duels contra el Reial Madrid, amb 26, molt per davant d’Alfredo Di Stéfano i Cristiano Ronaldo, empatats amb 18. El segon blaugrana que més gols ha anotat contra el Reial Madrid és César Rodríguez, amb 14, i Luis Suárez, que ja en suma 11, és el tercer culer en aquesta llista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut