Messi, el col·leccionista d’estadis

Messi, el col·leccionista d’estadis

L’argentí ha anotat el seu gol número 700 com a professional en l’únic estadi de l’actual Primera Divisió on encara no havia marcat

Una nova exhibició de Leo Messi. En el dia que es compleix una dècada des que va rebre la seva primera Pilota d’Or, l’astre argentí ha tornat a demostrar per què continua sent el millor del món. El capità barcelonista ha estat l’heroi del Barça en el triomf davant l’Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano (0-1) amb un golàs a falta de només cinc minuts per al final. Una diana, però, amb molts significats que repassem a continuació.

El golàs de Messi a l’estadi matalasser és el primer -a la Lliga- en aquest escenari (ja va marcar a la final de Copa contra el Sevilla), i aconsegueix una nova fita històrica: ha anotat en els 20 estadis de l’actual Primera Divisió. Així doncs, no queda escenari a la Lliga sense el segell de l’astre argentí, que ha afegit aquest diumenge una nova víctima a la seva llista.

A més, aquest gol significa el número 700 del 10 blaugrana com a professional, una xifra absolutament estratosfèrica. L’argentí ha anotat 614 gols amb el primer equip del FC Barcelona i 86 amb la selecció argentina, comptant l’absoluta i les inferiors.

Una diana que suposa la 30a contra l’Atlètic de Madrid, el segon equip al qual Messi li ha marcat més gols, només superat pels 37 al Sevilla. A més, és el novè gol de l’argentí aquesta temporada a la Lliga i n'està a només un de Karim Benzema, que lidera, amb 10 dianes, la classificació del Pitxitxi. Sens dubte, un gol clau que permet al Barça sumar els tres punts en un complicadíssim estadi i seguir líder una jornada més.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut