La convocatòria per visitar el Leganés

La convocatòria per visitar el Leganés

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 20 jugadors citats per afrontar la 14a jornada de Lliga a Butarque (dissabte, 13 hores)

Torna La Lliga després de l'aturada i, amb ella, una bona prova de foc per a l’equip de Valverde. I és que abans de rebre el Borussia Dortmund el dimecres a la Lliga de Campions, el Barça visita el Leganés en la 14a jornada de Lliga. Per a aquest partit, que es disputarà a les 13 hores a l’estadi de Butarque, l'entrenador blaugrana ha facilitat la llista de 20 convocats.

Es tracta de Ter Stegen, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Suárez, Messi, O. Dembélé, Neto, M. Wague, Griezmann, Aleñá, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, C. Pérez, Ansu Fati, R. Araujo i Morer. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Arthur, mentre que per lesió ho fan N. Semedo, Lenglet i Jordi Alba, i per sanció Sergi Roberto.

Alta de Rakitic i baixa de Lenglet

Aquest divendres, l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Leganés. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova i on també s'han entrenat Sergi Puig, Morer, Carles Pérez i Ansu Fati, del Barça B. En acabar la sessió d’entrenament, el migcampista croat Ivan Rakitic ha rebut l’alta mèdica, mentre que Clément Lenglet, amb unes molèsties al bessó de la cama esquerra que arrossega del darrer partit amb la selecció francesa, serà baixa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut