Així va ser el partit d’anada contra l’Slavia

Així va ser el partit d’anada contra l’Slavia

Repassem els moments més destacats de la victòria blaugrana a l’Eden Arena

El dimecres 23 d’octubre el Barça va visitar per primera vegada l’Eden Arena. Un debut especial a Praga. Txecs i catalans es creuaven en camí europeu, una fita mai escrita. Cap competició continental havia presenciat un Slavia de Praga - FC Barcelona fins a l’arribada de la Champions League 2019/20. Un primer precedent que va acabar amb triomf culer.

Per a disputar aquest primer duel europeu contra el conjunt txec, els de Valverde es va exercitar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper durant la setmana. Uns entrenaments que van deixar pas al viatge cap a la regió de Bohèmia.

Un cop superada la prèvia, el partit entre l’Slavia i el Barça ja era un fet. Una jornada 3 de la Champions Leqague 2019/20 que va acabar amb triomf barcelonista (1-2) gràcies al gol de Leo Messi i al d’Olayinka en pròpia porteria. Així doncs, amb el xiulet final el Barça es va situar com a líder del grup F.

Cal destacar que la diana del ‘10’ culer va comportar una altra estadística de rècord. Leo Messi va elevar a 33 les víctimes diferents de la Champions. Un futbolista que no cessa en el seu ímpetu de marcar gol rere gol.

De la diana de Messi a les aturades de Ter Stegen

Una victòria a Praga que també es va fer realitat gràcies a les intervencions d’un estel·lar Ter Stegen. El porter blaugrana va negar en repetides ocasions la festivitat del públic txec. Quatre parades de mèrit que, un dia més, van demostrar la qualitat del de Mönchengladbach.

Ara, el matx d’anada deixa pas al partit de tornada del Camp Nou (18.55 hores). El FC Barcelona - Slavia de Praga de la jornada 4 registrarà el segon precedent europeu entre ambdós elencs.   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut