Messi, Ansu Fati i Abidal, candidats als Globe Soccer Awards

Messi, Ansu Fati i Abidal, candidats als Globe Soccer Awards

El crac argentí opta a Millor Jugador de l’Any, mentre que el jove futbolista apunta a Revelació de l’Any i l’exjugador francès a Millor Director Esportiu de l’Any

Més nominacions en clau blaugrana. Aquest dimecres s’han conegut els candidats als Globe Soccer Awards, que s’atorguen cada final d’any en una cerimònia que se celebra als Emirats Àrabs. Entre els candidats figuren tres culers: Leo Messi, Ansu Fati i Éric Abidal.

El crac argentí és un dels set finalistes a Millor Jugador de l’Any. El ‘10’, que ja va endur-se aquest guardó el 2015, competirà amb Virgil Van Dijk, Mohamed Salah, Alisson Becker, Sadio Mané, Bernardo Silva i Cristiano Ronaldo. Cal recordar que aquest dimarts Lionel Messi va completar un autèntic partidàs contra el Valladolid, en què va signar dos gols i dues assistències, anotant també el seu 50è gol de falta com a professional.

Ansu Fati és l’altre futbolista que opta a un premi dels Globe Soccer Awards. El jove futbolista del planter figura entre els cinc finalistes a Revelació de l’Any, on també hi són Jadon Sancho, Erling Haaland, Kai Havertz i Joao Felix.

Per acabar, també figura entre els candidats Éric Abidal, que opta a Millor Director Esportiu de l’Any. El secretari tècnic culer, que ja va endur-se un guardó l’any 2012 per la seva trajectòria futbolística, competeix en aquesta categoria amb Andrea Berta (Atlètic de Madrid), Michael Edwards (Liverpool), Igle Tare (Lazio) i Marc Overmars (Ajax).

Els premis, el 29 de desembre

La cerimònia en què es coneixeran els noms dels guanyadors d’aquesta onzena edició dels Globe Soccer Awards se celebrarà el 29 de desembre al Madinat Jumeirah de Dubai.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut