Barça – Valladolid: Que continuï la ratxa!

Barça – Valladolid: Que continuï la ratxa!

El Barça, que encadena sis victòries consecutives en totes les competicions, vol fer valer el factor Camp Nou per seguir guanyant

Torna la Lliga després del descans del cap de setmana per l’ajornament del Clàssic. El FC Barcelona rebrà aquest dimarts el Reial Valladolid (21.15 hores) amb l’objectiu de sumar una nova victòria. Perquè els de Valverde arriben a aquest partit amb els ànims reforçats, després de sis victòries consecutives, 4 a la Lliga.

I més amb el Camp Nou com a testimoni, perquè l’estadi blaugrana ja ha celebrat 16 gols en només quatre partits de la competició domèstica.

El Barça, doncs, vol seguir augmentant la ratxa de triomfs. Per fer-ho, l’objectiu és aconseguir sumar l’onzena victòria dels darrers 12 enfrontaments contra el Valladolid, ja que en els últims anys el Barça només va perdre el 2014 al José Zorrilla (1-0).

Els noms propis

I un dels jugadors que espera ajudar a assolir el triomf és Leo Messi, que en els tres partits de Lliga que ha jugat contra els de Pucela al Camp Nou ha marcat tres gols i ha donat dues assistències. Si marca, i ho fa de falta, aconseguirà sumar-ne 50 en tota la seva carrera com a professional, comptant el Barça i l’Argentina.

També voldrà marcar Luis Suárez, però en el seu cas per batre l’únic equip contra el que no ha pogut marcar dels 27 que s’ha trobat a la Lliga.

El rival

- El Valladolid acumula cinc partits sense perdre, després de tres empats (Granada, Atlètic de Madrid i Athletic Club) i dues victòries (Espanyol i Eibar).

- Amb només dues derrotes en 10 jornades de Lliga, suma un total de 14 punts i ocupa la novena posició de la taula.

- L’exblaugrana Masip, sota els pals de la porteria val·lisoletana, és una de les peces clau d’aquest equip i, amb 9 gols encaixats, és el quart porter de la competició menys golejat.

- El migcampista Óscar Plano i el davanter Sergi Guardiola, amb 3 gols cadascun, són els màxims anotadors d’aquest equip. A la davantera, a més, hi ha un altre exblaugrana: Sandro Ramírez, que no ha entrat en la convocatòria per una lesió muscular.    

- Estan entrenats per Sergio González, que no té un bon record dels seus enfrontaments contra el Barça. I és que, com a entrenador, ha perdut els seus quatre enfrontaments contra el Barcelona a la Lliga. Els seus equips només han pogut marcar un gol i n’han encaixat nou.

- El seu president i màxim accionista és Ronaldo, que va jugar al FC Barcelona la temporada 1996/97.

La convocatòria blaugrana

Per a aquest partit, Valverde ha decidit convocar els futbolistes següents: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Aleñá, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, C. Pérez i Ansu Fati. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Arthur, M. Wague i Junior, per lesió Umtiti, i per sanció O. Dembélé.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut