L’evolució del Barça per arribar al lideratge de la Lliga

L’evolució del Barça per arribar al lideratge de la Lliga

El triomf davant l’Eibar sumat a la derrota del Reial Madrid a Mallorca van fer que els blaugranes siguin els líders de la Lliga per primer cop aquest curs amb 19 punts, un més que els blancs

El FC Barcelona ja és líder en solitari de la Primera Divisió. I ho és després d’un dissabte rodó per als interessos culers, després d’aconseguir un bon triomf a Ipurua superant l’Eibar per 0-3, i veure com el Reial Madrid perdia a Mallorca, on va perdre per 1-0.

Els blaugranes que van iniciar el campionat de Lliga amb dues derrotes i un empat en les tres primeres visites (Athletic Club, Osasuna i Granada) han anat agafant solidesa amb el pas de les jornades i s’han sobre posat amb escreix sumant cinc victòries – quatre a la Lliga i una a la Champions- , dues d’elles a dos estadis complicats com el Coliseum Alfonso Pérez (0-2) i Ipurua (0-3), per situar-se líder a la jornada 9, per primera vegada aquesta temporada.

3200x2000_FCB_Lider_CAT

De fet, el conjunt de Valverde ha sumat un punt més que el curs passat a aquestes alçades i també ha millorat els números defensius encaixant un gol menys. D’aquesta manera, els blaugranes sumen 19 punts, un més que el conjunt dirigit per Zinedine Zidane, dos més que el Granada que és tercer i tres més que l’Atlètic de Madrid que tanca la zona champions.

Una ratxa de cinc victòries consecutives

L’última vegada que els blaugranes van assolir quatre victòries seguides a la Lliga es va produir entre el 16 de febrer i el 30 de març d’aquest 2019, quan es van aconseguir sis victòries consecutives davant el Valladolid (1-0), Sevilla (2-4), Reial Madrid (0-1), Rayo Vallecano (3-1), Reial Betis (1-4) i Espanyol (2-0).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut