La convocatòria per rebre el Sevilla

La convocatòria per rebre el Sevilla

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 19 jugadors citats per afrontar la vuitena jornada de Lliga al Camp Nou (21 hores)

El Barça rep la visita del Sevilla FC en el que pot ser un punt d’inflexió per sumar 9 punts de 9 possibles en una setmana de tres partits i, així, marxar a l’aturada de seleccions amb bon regust de boca. Per a aquest partit, que es disputarà a les 21 hores, Valverde ha facilitat aquest dissabte la llista de 19 convocats. 

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Neto, Griezmann, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, C. Pérez, Ansu Fati i R. Araujo. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica M. Wague i Aleñá; per lesió Umtiti i Junior; i per sanció Lenglet.

Altes mèdiques per a Jordi Alba i Ansu Fati

Aquest dissabte l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Sevilla. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, amb Jordi Alba entrenant-se amb el grup. També s'han entrenat Ronald Araujo i Carles Pérez, del Barça B, i Ansu Fati, del Juvenil A. En acabar la sessió d’entrenament, Jordi Alba ha rebut l’alta mèdica de la lesió que va patir a la primera jornada de la Lliga de Campions contra el Borussia Dortmund i Ansu Fati de les seves molèsties tendinoses al genoll.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut