De Jong contra De Jong al Camp Nou

De Jong contra De Jong al Camp Nou

Aquest diumenge, Barça i Sevilla es veuran les cares a l’Estadi amb una curiositat: tots dos conjunts comptaran amb un holandès amb De Jong com a cognom

El proper diumenge 6 d’octubre (21.00 hores) el Camp Nou acollirà un autèntic partidàs entre Barça i Sevilla. Els conjunts de Valverde i Lopetegui arriben empatats a la classificació amb 13 punts cadascun, i, per tant, serà un duel clau per marxar a l’aturada de seleccions amb els deures fets.

El partit, però, comptarà amb una curiositat no gaire habitual: i és que tant Barça com Sevilla tenen un De Jong a les seves files. Tots dos holandesos, tots dos companys a la selecció, tots dos provinents aquest estiu de l’Eredivisie. Frenkie i Luuk es veuran les cares per primera vegada des que juguen a LaLiga.

Frenkie de Jong va arribar al Barça l’estiu passat provinent de l’Ajax, mentre que Luuk de Jong va aterrar al conjunt sevillista des del PSV, l’etern rival del conjunt d’Amsterdam. Tots dos s’han enfrontat diverses vegades a l’Eredivisie, i, a més, són companys a la selecció holandesa sota les ordres de Ronald Koeman. De fet, la propera setmana compartiran uns dies d'entrenaments i partits, ja que tots dos han estat convocats. Primer, però, tocarà enfrontar-se al Camp Nou, amb Frenkie com a amfitrió. 

Altres casos de ‘duels de cognoms’ a la Lliga

A la Lliga espanyola són diversos els jugadors que comparteixen cognom, però els dos amb més representació són Rodríguez i Fernández, amb cinc cadascun. La majoria, però, són jugadors nacionals, i és per això que no és habitual veure a la Lliga un duel entre dos jugadors estrangers amb el mateix cognom.

Tot i així, en la jornada passada a Getafe, també va haver-hi un cas igual al que viuran els De Jong: Luis Suárez i Damián Suárez, tots dos uruguaians, van veure’s les cares al Coliseum Alfonso Pérez, en un duel que va acabar amb triomf barcelonista per 0-2.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut