Granada – FC Barcelona: Retorn a un estadi de bons records

Granada – FC Barcelona: Retorn a un estadi de bons records

(21h, Movistar Laliga) Els de Valverde visiten Los Nuevos Cármenes amb l’objectiu de sumar el primer triomf fora de casa de la temporada

El FC Barcelona afronta aquest dissabte un retorn en un escenari de bons records (21h, Movistar Laliga). I és que per al culers visitar Granada és sinònim gairebé de victòria. Així ho avala la història. En l’última dècada el Barça ha sortit victoriós de Los Nuevos Cármenes cinc vegades de les sis en les quals s’hi ha enfrontat, amb un balanç golejador també molt favorable amb 15 gols a favor i quatre en contra.

De fet, l’últim triomf es va produir el 2016 quan el Barça es va proclamar campió de Lliga després de guanyar-hi per 0-3 amb un hat-trick de Luis Suárez. En aquest sentit, l’uruguaià tornarà a un dels seus estadis talismans on hi ha marcat cinc gols en tres enfrontaments.

mini_2016-05-14 GRANADA-BARCELONA 29

El rival

Però tot i que els precedents i la història avalen grans nits del Barça a Granada el cert és que el conjunt dirigit per Ernesto Valverde es trobarà un rival molt exigent. L’equip de Diego Martínez manté part del bloc que el curs passat el va portar a la Primera Divisió i sense cap mena de dubte, són l’equip revelació en aquest inici de campionat.

De moment, són el tercer conjunt més golejador de la Lliga amb nou dianes, només per darrere del Barça i del Villarreal i se situen en el sisè lloc de la classificació en zona europea amb els mateixos punts que els blaugranes.

Jugadors com Antonio Puertas, Fede Vico, Soldado, Azeez, Yangel Herrera o Germán entre d’altres són els que hauran de vigilar els blaugranes.

Retorn de Messi a la Lliga

El crac argentí va reaparèixer a Dortmund després de 115 dies i va disputar els seus primers 30 minuts de la temporada. Un cop recuperat de la lesió, Leo Messi, ja se sent preparat per debutar en aquesta Lliga 2019/20.

mini_2019-09-17 DORTMUND-BARCELONA 64

Primera victòria fora de casa

Els blaugranes han iniciat el curs amb dos grans resultats al Camp Nou davant el Betis (5-2) i el València (5-2). Però ha estat a fora de casa on més li ha costat al FC Barcelona. I és que l’objectiu a Granada és sumar el primer triomf a domicili després de la derrota a San Mamés (1-0), i els empats a Pamplona davant l’Osasuna (2-2) i el Dortmund (0-0) en l’estrena de la Lliga de Campions.

La convocatòria de Valverde

Després de les baixes de Dembélé, Jordi Alba i Umtiti per lesió, el tècnic blaugrana ha convocat per aquest partit als següents jugadors: Ter Stegen, Neto, N.Semedo, Piqué, I.Rakitic, Sergio, Todibo, Arthur, Suárez, Messi, Lenglet, Griezmann, S.Roberto, F.De Jong; Vidal, Junior, C.Pérez i Ansu Fati.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut