Granada, escenari del títol de Lliga 2016

Granada, escenari del títol de Lliga 2016

Els blaugranes visitaran aquest dissabte Los Nuevos Cármenes (21h), un estadi de bons records

El FC Barcelona visita el pròxim dissabte Los Nuevos Cármenes. Un escenari conegut i que porta molts bons records als blaugranes. Sobretot, de l’última visita quan el Barça es va proclamar campió de la Lliga 2015/16 després de guanyar-hi per 0-3. El triomf va servir per donar la Lliga a l’equip dirigit, aleshores, per Luis Enrique Martínez. El segon de manera consecutiu i el 24è de la història del Club.

Els blaugranes van dominar aquella Lliga des del principi, però en el tram final del campionat es va complicar després de tres ensopegades consecutives. L’equip es va refer i va guanyar de manera seguida i contundent els últims cinc partits. Inclòs, l’últim, el del Granada.

L’ascens del conjunt andalús aquesta temporada ha permès que els culers tornin en aquest escenari després de tres temporades. En les últimes tres visites els culers han superat el Granada amb tres golejades amb un balanç de 10 gols a favor i tan sols un en contra (0-4, 1-3, 0-3).

Luis Suárez, expert en marcar a Granada

L’uruguaià tornarà a un dels seus estadis talismans. I és que Suárez ha marcat cinc gols en tres enfrontaments. L’últim d’ells realitzant un hat-trick que va donar el títol de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut