La convocatòria per visitar Dortmund

La convocatòria per visitar Dortmund

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 22 jugadors citats, per afrontar l’estrena de la UEFA Champions League a Alemanya (21 hores)

Torna la competició europea, torna la Lliga de Campions i torna el millor futbol d’Europa. El Barça s’estrena aquesta edició de la UEFA Champions League al Signal Iduna Park de Dortmund, en el primer partit de la fase de grups. Per aquest partit, que es disputarà a les 21 hores, Valverde ha facilitat aquest dilluns la llista de 22 convocats. 

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, M. Wague, Griezmann, Jordi Alba, Aleñá, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Junior, Iñaki Peña, C. Pérez i Ansu Fati. Queden fora de la convocatòria per lesió O. Dembélé i Umtiti.

Altes mèdiques de Messi i Neto

Aquest dilluns l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Borussia Dortmund. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, on Messi i Neto han entrenat amb el grup, i O. Dembélé ha fet part del treball amb l’equip. També s’han exercitat Iñaki Peña i C. Pérez del Barça B, i Ansu Fati del Juvenil A. A l’acabar la sessió d’entrenament, tant Messi com Neto han rebut l’alta mèdica i han entrat a la convocatòria per viatjar amb tot l’equip a Dortmund.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut