PRÈVIA - Visita complicada per seguir sumant

PRÈVIA - Visita complicada per seguir sumant

Els blaugrana tornen a jugar a El Sadar tres temporades després

El Barça s’enfrontarà a l’Osasuna diumenge (17.00 hores) en la tercera jornada de la Lliga. L’objectiu dels blaugrana és evident: mantenir la bona imatge del partit contra el Betis, en què van sumar els tres primers punts de la temporada (5-2) i sumar la segona victòria. Els d’Ernesto Valverde, per tant, es veuran les cares amb un dels nouvinguts a la Primera Divisió. A continuació, repassem els al·licients d’un partit que no et pots perdre.

Retorn al Sadar, tres temporades després

L’Osasuna ha tornat a l’elit del futbol espanyol, després d’acabar en primera posició a la Segona Divisió. Amb el descens a la categoria de plata la temporada 2016/17, el conjunt navarrès ha necessitat dues temporades per tornar a la Lliga. El Barça sap com n’és de difícil vèncer al Sadar: en les 43 visites a aquest estadi, els blaugrana han aconseguit 17 victòries, 13 empats i 13 derrotes, amb un balanç de 61 gols a favor i 52 en contra. L’últim precedent al Sadar data de la jornada 15 de la temporada 2016/17. Els blaugrana van guanyar amb solvència per 0-3, gràcies a un gol de Suárez i un doblet de Messi.

Osasuna0-FCBarcelona3_pic__t6q9768

Gran inici de Lliga del conjunt navarrès

El conjunt de Jagoba Arrasate ha començat la Lliga amb molt bon peu. De fet, és l’únic equip dels tres que han pujat que encara no coneix la derrota. A més, manté la seva porteria a zero en aquest inici de la competició domèstica: contra el Leganés van vèncer per 0-1 amb gol de Chimy Ávila i, en la segona jornada, van empatar a zero contra l’Eibar al seu estadi. A més, l'Osasuna no perd en Lliga com a local des de l'abril del 2018, exactament la jornada 33 de la temporada 2017/18.

Per a aquest retorn a la Primera Divisió, els navarresos s’han reforçat amb grans jugadors, com l’exblaugrana Marc Cardona, que va debutar amb el primer equip del Barça el 2016 i va ser essencial per aconseguir l’ascens amb el filial blaugrana a la Segona Divisió la temporada 2016/17.

Jordi Alba, a un partit dels 200 com a blaugrana a la Lliga

El lateral esquerre suma 199 partits a la Lliga com a jugador del Barça des que va arribar la temporada 2012/13. La d’enguany és la vuitena de Jordi Alba al Barça. En aquest temps, ha disputat 302 partits com a blaugrana, repartits de la manera següent: 199 a la Lliga, 58 a la Champions, 35 a la Copa, 8 a la Supercopa d’Espanya i 2 al Mundial de Clubs.

En aquest temps, el 18 blaugrana ha marcat un total de 16 gols amb el primer equip, nou dels quals han estat a la Lliga. El darrer, a la segona jornada de la Lliga en la golejada contra el Betis al Camp Nou.

La convocatòria de Valverde

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Rafinha, Lenglet, M. Wague, Griezmann, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Iñaki Peña, C. Pérez i Ansu Fati. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Todibo i Aleñá i per lesió Suárez, Messi, O. Dembélé, Neto i Junior.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut