Acte de benvinguda de l’equip de Rakuten a Kobe

Acte de benvinguda de l’equip de Rakuten a Kobe

La presència dels jugadors del Vissel Kobe i el FC Barcelona, així com de la Junta Directiva i del president i CEO de Rakuten, Hiroshi Mikitani, grans atractius de l’esdeveniment

Com ja va passar a Tòquio el passat diumenge, Rakuten ha preparat per a aquest dimecres al vespre una recepció per donar la benvinguda a la ciutat de Kobe al FC Barcelona. L’esdeveniment, celebrat a l’hotel Portopia -el mateix on està allotjat l’equip- poques hores després de l’arribada de l’expedició blaugrana a la ciutat de Kobe, ha comptat amb la presència de la totalitat dels jugadors desplaçats al Japó, del president Josep Maria Bartomeu i dels membres de la Junta Directiva Jordi Cardoner, Jordi Moix, Dídac Lee, Josep Ramon Vidal-Abarca, Pau Vilanova, Emili Rousaud i Marta Plana; el CEO del Club, Òscar Grau, i Jaume Masferrer, director de l’Àrea de Presidència i Junta Directiva del Club, i Teresa Basilio, la delegada de Cultura de la Junta.

L’acte ha arrencat amb els parlaments del president i CEO de Rakuten, Hiroshi Mikitani, qui ha posat l’accent en els vincles existents entre les ciutats de Kobe i Barcelona, i del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu.

Després d’aquestes paraules i de les de l’Ambaixador del FC Barcelona Juliano Belletti, ha arribat l’hora dels autèntics protagonistes: els jugadors. Primer han fet acte de presència els futbolistes del Vissel Kobe, inclosos uns ovacionats Iniesta, Villa i Samper.

Tots tres s’han mostrat “il·lusionats” amb el retrobament amb el FC Barcelona. “Ha estat un any molt feliç per a mi. Tothom m’ha tractat molt bé i ser el capità del Vissel Kobe és una cosa molt especial”, ha declarat Iniesta, qui és el gran protagonista d’aquest segon amistós de la pretemporada blaugrana.

Per la seva banda, David Villa ha destacat la “familiaritat” del Vissel Kobe i la confiança cega de la plantilla en millorar el seu rendiment a la Lliga. Sergi Samper, per acabar, s’ha referit al respecte i fidelitat de l’afició del Vissel, que mai ha deixat de recolzar l’equip.

Després d’aquestes intervencions han aparegut també els futbolistes del FC Barcelona, que abans havien completat el seu primer entrenament a la ciutat de Kobe. Els tres capitans desplaçats al Japó han tingut paraules d’elogi per a l’afició japonesa i han declarat sentir-se molt emocionats de cara al duel de dissabte contra el Vissel Kobe.

Declaracions dels representants del FC Barcelona:

Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona

“Estem molt orgullosos de ser aquí i de participar a la Rakuten Cup. Vull donar les gràcies a Rakuten per tota la feina feta i per tota la feina que faran fins dissabte”

“Feia temps que teníem pendent aquesta visita al Japó, amb qui tenim tantes bones relacions. No només amb Rakuten, també amb Nikken Sekkei, l’estudi d’arquitectura implicat en l’Espai Barça”

Juliano Haus Belletti, exjugador i Ambaixador del FC Barcelona

“Estic molt content de ser aquí. A tots els brasilers ens encanta el Japó, també pel seu menjar”

“Tinc un gran record del Japó. Al 2002 vam guanyar el Mundial amb la selecció brasilera i vam fer història”

Sergio Busquets, segon capità del FC Barcelona

“Tant debò la gent gaudeixi del partit. Per a nosaltres és un plaer ser aquí”

“Ens estem preparant per a la temporada, sobretot físicament. Volem guanyar, encara que sigui un partit amistós de preparació”

Gerard Piqué, tercer capità del FC Barcelona

“El Vissel és un gran equip i serà difícil superar-los. Intentarem guanyar per agafar confiança”

“Són molt bons amb la pilota als peus i haurem de pressionar-los. No és el nostre estil córrer rere la pilota”

Sergi Roberto, quart capità del FC Barcelona

“Tenim moltes ganes de retrobar-nos amb Iniesta, Samper i Villa. Tant debò sigui un gran partit”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut