Primer entrenament a Kobe

Primer entrenament a Kobe

El FC Barcelona s’exercita per primer cop a la ciutat on disputarà el seu segon compromís a terres nipones

El FC Barcelona ha completat aquest dimecres a la tarda el seu primer entrenament a Kobe. Després d’un viatge en tren de gairebé tres hores des de Tòquio, el conjunt dirigit per Ernesto Valverde s’ha exercitat al Kobe Universidade Memorial Stadium, l’estadi en què el Vissel Kobe jugava els seus partits com a local fins al 2002, any en què –coincidint amb el Mundial de Japó i Còrea– l’equip local va mudar-se al Noevir Stadium Kobe actual.

A la sessió d’entrenament, la primera amb treball postpartit de tota la temporada, han participat tots els jugats desplaçats a la Rakuten Cup 2019 menys el japonès Hiroki Abe, que ha fet treball específic.

Neto: “Vaig tenir sensacions molt bones”

Abans de l’entrenament ha comparegut davant dels mitjans el porter Neto, que ha valorat el seu debut com a blaugrana contra el Chelsea: “Vaig tenir sensacions molt bones, positives. És una alegria molt gran formar part d’un grup com el Barça”.

El brasiler també ha estat preguntat per la seva relació amb Marc-André ter Stegen, el seu competidor i alhora company sota els pals: “Tinc una relació molt bona amb en Marc. M’ha donat una gran benvinguda i és un gran jugador i una gran persona”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut