L’onze més jove del Barça en els últims 24 anys

L’onze més jove del Barça en els últims 24 anys

Ernesto Valverde ha presentat l’onze titular més jove d’aquesta temporada a la Lliga, amb una mitjana d’edat de 24 anys i 133 dies

Partit especial a El Alcoraz. Tot i que els culers no han aconseguit la victòria davant l'Osca (0-0), el FC Barcelona ha sumat un punt més a la Lliga per intentar apropar-se a la consecució del títol. Un duel que segur que recordaran de manera especial Jean-Clair Todibo i Moussa Wague, que han disputat els primers minuts oficials amb el primer equip, i també Riqui Puig i Jeison Murillo, que han debutat a la Lliga com a culers.

L’onze més jove de la temporada a la Lliga

Però a més, el Barça ha saltat a El Alcoraz amb un onze molt jove: l’equip titular barcelonista davant l'Osca ha presentat una mitjana d’edat de 24 anys i 133 dies. La mitjana més jove de qualsevol equip aquesta temporada en qualsevol equip de la Lliga.

I és que 9 dels 11 titulars a Osca tenen 26 anys o menys: Riqui Puig i Todibo (19 anys), Wague (20), Dembélé i Aleñá (21), Malcom (22), Umtiti (25), Murillo i Ter Stegen (26), Vidal (31) i Prince (32).

L’onze blaugrana més jove des del 1995

A més, des de feia gairebé 24 anys, el conjunt barcelonista no jugava amb una mitjana d’edat tan jove: va ser al camp del Betis, un 7 d’octubre del 1995, on els barcelonistes van vèncer amb contundència per 1-5 amb els joves de ‘la quinta del Mini’ com a protagonistes. Els gols dels jugadors de la Masia Roger Garcia, Albert Celades, Toni Velamazán i Iván de la Peña, juntament amb un de Luis Figo, van donar el triomf aquell dia als culers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut