Dia de debuts a El Alcoraz

Dia de debuts a El Alcoraz

Todibo i Wague han debutat amb el primer equip en partit oficial i Riqui Puig i Murillo han disputat els primers minuts a la Lliga

Després de superar el Manchester United a Old Trafford (0-1), els de Valverde han empatat contra l’Osca (0-0) a El Alcoraz, i sumen un punt que els apropa una mica més al Campionat de Lliga.

Duel marcat per les rotacions i els debuts

Un partit que ha estat especial per a diversos jugadors, i és que Jean-Clair Todibo i Moussa Wague han disputat els primers minuts oficials amb el primer equip. A més, Riqui Puig i Jeison Murillo – que ja havien jugat a la Copa del Rei aquesta temporada– han debutat a la màxima competició estatal. No debutaven quatre o més jugadors alhora a la Lliga (per part del Barça) des que ho van fer el 24 d’agost del 2014 Bravo, Mathieu, Munir, Rakitic i Rafinha contra l'Elx.

Tots quatre han estat titulars, i Todibo, Wague i Murillo han disputat els 90 minuts, mentre que Riqui ha estat substituït als 67 minuts de joc, completant tots ells una bona actuació. En el partit corresponent a la 32a jornada i -amb la tornada del partit de Champions a l’horitzó-, Valverde ha presentat un onze amb força rotacions, que ha estat el més jove de la Lliga aquesta temporada en qualsevol equip, amb una mitjana d’edat de 24 anys i 133 dies. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut