Un punt més, una jornada menys (0-0)

Un punt més, una jornada menys (0-0)

Els culers, amb un onze jove, empaten en la seva primera visita a la Lliga al camp de l'SD Huesca

Un punt més al capdamunt de la classificació. El FC Barcelona, tot i tenir el domini del partit, no ha pogut desfer el 0-0 inicial. A El Alcoraz, estadi en què els culers han jugat per primera vegada a la Lliga, ha saltat un onze ple de novetats i carregat de notícies. Perquè s’han produït fins a quatre debuts en un onze caracteritzat per la joventut, el més jove del Barça en els últims 24 anys. A més, després d’aquest empat a la jornada 32 el Barça eleva a 20 els partits que encadena sense perdre en la competició domèstica

Les rotacions destaquen sobre la gespa

Al camp de l'SD Huesca ha saltat un onze culer insòlit i jove. S’han registrat fins a quatre debuts: Todibo i Wague, en partit oficial amb el Barça, i Riqui Puig i Murillo, a la Lliga amb la samarreta culer. A més, O. Dembélé ha tornat després d’un mes de lesió. Precisament, en una connexió entre dues de les novetats de l’onze de Valverde ha nascut la primera ocasió barcelonista. Riqui Puig, amb molta desimboltura sobre el camp, ha filtrat una assistència màgica que no ha acabat amb gol de Dembélé per l’aturada del porter local. Segons més tard un cop de cap de Murillo ha finalitzat amb el mateix desenllaç.

A partir d’aquestes ocasions, el Barça ha estat l’aristòcrata d’El Alcoraz. Perquè el domini i el control del matx ha estat barcelonista. Sense ser un setge d’aproximacions, perquè l’Osca ha resistit sencer, sí que s’han vist instants d’autoritat culer. Així doncs, Ter Stegen, el capità del Barça per a aquest matx, no ha tingut la necessitat de construir el seu habitual mur. La defensa, sustentada pels tres centrals Todibo, Umtiti i Murillo, s’ha mostrat sòlida en les poques escomeses locals.

Control culer sense incidència a l’electrònic

L’apoderament culer de l’estadi de l'SD Huesca, emmudit per llargs moments, s’ha materialitzat en la segona meitat. Enmig del control de l’esfèrica, Dembélé, amb una ocasió desbaratada per la defensa aragonesa i una altra desviada, i Malcom, amb un xut al pal, han maldat pel gol barcelonista. Amb un Osca més ofensiu, el Barça, sense ensurts defensius per la seguretat dels centrals i Wague, ha tingut la intenció de desfer l’empat fins a la finalització del partit.

Ara bé, l’electrònic no ha sofert cap metamorfosi. Perquè, tot i el control culer del matx, el 0-0 ha estat el resultat final. D’aquesta manera, els de Valverde han sumat un punt que els apropa al títol de Lliga per segon any consecutiu. Ara resten sis partits per acabar la competició domèstica que lidera un sòlid FC Barcelona amb 74 punts. A El Alcoraz, un jove Barça ha donat continuïtat a una ratxa d’imbatibilitat a la Lliga que perdura des de fa 20 partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut