Sir Piqué torna per la porta gran a Old Trafford

Sir Piqué torna per la porta gran a Old Trafford

El central blaugrana va completar una gran actuació on va iniciar la seva carrera com a professional

Una actuació a l’altura d’un gran escenari històric com és Old Trafford. Gerard Piqué va completar aquest dimecres contra el Manchester United un gran partit en el primer triomf del Barça en aquest estadi. De fet, el central català va ser escollit com a millor jugador del matx per la UEFA. Un reconeixement merescut en un dia molt especial per al defensa culer, ja que tornava a l’escenari on va iniciar la seva carrera com a futbolista professional del 2004 al 2008.

Protagonisme amb ADN Barça

Piqué va completar 60 passades bones i va mostrar-se molt sòlid en les accions ofensives del Manchester United i va evitar qualsevol possibilitat de perill anglès. A més, va completar 9 refusos, una xifra rècord per al central barcelonista aquest curs a la Champions. L’experiència del defensa culer va ser clau en un escenari “molt complicat contra un equip i un públic que sempre ho dona tot”, expressava Piqué en finalitzar el matx.

Precisament als peus del central barcelonista va iniciar-se el gol del Barça. Una diana amb ADN Barça que va arribar després de 47 passades, 194 segons i 11 jugadors, tot i que Smalling va tocar la pilota enmig del domini culer.

Una temporada per emmarcar

El gran partit del defensa del Barça no és una casualitat. I és que Gerard Piqué està completant un gran curs. A la Lliga, el ‘3’ barcelonista havia disputat tots els minuts que els homes d’Ernesto Valverde havien jugat en Lliga fins al partit contra el Vila-real. Aquell va ser l’únic matx que Piqué s’ha perdut a la competició. En total ha disputat 30 partits (2.700 minuts) i 7 gols entre totes les competicions. Uns grans números que el consoliden com un dels millors centrals del món en una temporada d’autèntic somni.

Manchester United - FC Barcelona
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut