Gol amb ADN Barça a Old Trafford

Gol amb ADN Barça a Old Trafford

Els 11 jugadors culers han combinat durant 194 segons per enviar la pilota al fons de la xarxa

La filosofia blaugrana ha quedat registrada al Teatre dels Somnis. Especialment en el gol barcelonista. El conjunt d’Ernesto Valverde ha tocat la pilota de les estrelles fins a portar-la al fons de la xarxa. Una jugada per emmarcar. La primera victòria en aquest estadi ha arribat de la millor manera possible. 

No és la primera vegada en aquesta Champions League que l’elenc de Valverde Barça marca un gol amb ADN Barça. Com ja va passar davant el PSV Eindhoven en la primera jornada de la fase de grups, el FC Barcelona va fabricar el 4-0 amb accent culer. A Wembley els blaugrana també en van anotar un per recordar: perquè l’1-3 davant el Tottenham, també va ser un gol amb ADN Barça.

Tots els jugadors culers participen en el gol

I a Manchester ha arribat la tercera obra de corrent blaugrana en aquesta Champions. 47 passades, 194 segons i 11 jugadors. Gerard Piqué, des del propi camp, ha iniciat l’acció i la culminada Luis Suárez, a l’interior de l’àrea rival, amb un cop de cap que ha desviat Shaw. Prèviament la pilota ha passat per les botes de Ter Stegen, Rakitic, Busquets, Arthur, Jordi Alba, Coutinho, Messi, Semedo i Lenglet. Val a dir que Smalling ha tocat l’esfèrica entremig de tanta bota culer.

En definitiva, tots els jugadors culers que estaven sobre la gespa d’Old Trafford han participat en el gol del triomf. Un gran gol amb ADN Barça que ha meravellat el Teatre dels Somnis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut