L’1-3 davant el Tottenham, un gol amb ADN Barça

El conjunt de Valverde va realitzar un total de 22 passades en gairebé un minut en el primer gol anotat per Lionel Messi davant el Tottenham Hotspur a Wembley

El Barça va tornar a gaudir amb la pilota als peus. El conjunt d’Ernesto Valverde va practicar un futbol excels en què l’estil Barça va predominar sobre el terreny de joc. Un espectacle guiat pel capità Leo Messi, que al minut 55 de partit va obrir la seva llauna particular marcant l’1 a 3 en un gol sorgit de l’estil coral de joc barcelonista.

I és que, com ja va succeir davant el PSV Eindhoven, el FC Barcelona va tornar a fabricar un gol amb accent culer. La possessió era blaugrana a Wembley i l’1-3 no va fer una altra cosa que reafirmar-ho. 22 passades en 63 segons en un gol culminat per Lionel Messi. Una obra d’art en què van participar vuit dels jugadors culers sobre la gespa londinenca.

Des que Arthur va iniciar la jugada, la pilota va passar pels peus de Coutinho, Messi, Sergio, Rakitic, Semedo, Luis Suárez, Jordi Alba i finalment va tornar a Messi, que va culminar la combinació amb un gol que va fer embogir els aficionats blaugrana a Wembley. El crac blaugrana, que s’havia topat amb el pal en dues ocasions a la segona part, va realitzar un xut ajustat que va fer impossible l’estirada d’Hugo Lloris. Una combinació que, sens dubte, va fer ressaltar encara més l’espectacle blaugrana sobre el magnífic estadi anglès, un estadi talismà per al barcelonisme.