El Barça, l’equip més golejador en el tram final dels partits

El Barça, l’equip més golejador en el tram final dels partits

El conjunt blaugrana és l’equip de la Lliga que més gols ha fet als darrers 15 minuts de partit, amb un total de 25 dianes (31% dels gols total)

Dissabte, el conjunt blaugrana va aconseguir un valuós triomf davant l’Atlètic de Madrid amb dues dianes en el tram final del partit. Els gols de Suárez (minut 85) i Leo Messi (86) van arribar a les acaballes d’un duel trepidant de principi a fi. Però no és el primer cop que això passa aquesta temporada. De fet, en l’anterior jornada davant el Vila-real, els culers van anotar dos gols al temps afegit per acabar salvant un punt. Gols in extremis que valen punts.

I és que el Barça –que és el conjunt més golejador del campionat– és també l’equip de la Lliga que més gols marca en el tram final dels partits. Fins a 25 dianes han cantat els barcelonistes al darrer quart d’hora del partit, que és el 31% dels 81 gols anotats fins ara al campionat domèstic. Cap equip ha marcat més gols del minut 76 al 90, i el següent, el Reial Madrid, n’ha fet 17.

De fet, el tram del minut 76 al 90 és en el qual el Barça ha fet més gols (els ja esmentats 25). En el primer tram (del minut 1 al 15), n’ha fet 8, del minut 16-30 ha marcat 13 dianes i del 31 al 45 n’ha anotat 12. Pel que fa a les segones parts, del 46 al 60 n’ha marcat 8, i del 61 al 75 n’ha fet 15.

L’equip més golejador també a les segones parts

A més, els homes de Valverde són l’equip que més gols marca a les segones parts, amb un total de 48, i també molt lluny queda el segon en el rànquing: el Reial Madrid, amb 34 dianes. Sens dubte, unes estadístiques que demostren el gran estat de forma dels blaugrana, que arriben frescos al final dels partits i amb gols decisius. A més, els culers han aconseguit 10 punts en els últims 10 minuts dels matxs, sent també l'equip que més ha aconseguit, seguit de l'Alabès i el Valladolid amb 7.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut