Es mantenen les diferències amb el segon classificat

Es mantenen les diferències amb el segon classificat

Tot i el canvi a la segona posició, l’equip manté els sis punts de diferència al capdamunt de la taula, el millor marge del curs

La combinació de resultats que s’han produït a la jornada 23 manté al FC Barcelona com a líder destacat de la Lliga, amb sis punts d’avantatge amb el Reial Madrid, que ara és el segon classificat.

Amb l’empat culer a La Catedral i la derrota de l’Atlètic de Madrid al derbi madrileny, el FC Barcelona té sis punts de marge amb els de Santiago Solari, els mateixos que tenia amb el conjunt de Simeone.

L’equip és líder de la competició de manera ininterrompuda des de la jornada 14, i ha anat augmentant progressivament el seu marge. Després d’un tram de Lliga amb distàncies mínimes (jornades 3 a 14), l’equip va agafar embranzida i ha augmentat diferències de manera progressiva.

Una ratxa decisiva

El bon paper dels del Valverde en els últims compromisos lliguers, amb vuit victòries i dos empats en Lliga, va augmentar les diferències a tres punts (jornades 15 a 17), i a la jornada 18 va augmentar a cinc punts, una distància que es va mantenir durant quatre partits (18 a 22). I des de la passada jornada, l’equip manté sis punts d’avantatge amb el segon classificat, primer l’Atlètic de Madrid i ara, el Reial Madrid.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut