Equilibri de forces a La Catedral (0-0)

Equilibri de forces a La Catedral (0-0)

Els de Valverde sumen un punt valuós en un camp difícil gràcies a una gran actuació de Ter Stegen sota pals

38 partits després, el FC Barcelona no ha pogut foradar la xarxa rival en Lliga. Els de Valverde han empatat a zero contra un Athletic Club ben plantat en defensa que ha frenat l'ofensiva culer. El matx ha estat marcat per la gran actuació de Ter Stegen, autor de dues aturades de moltíssim mèrit, el retorn de Messi a l’onze inicial i la reaparació de Dembélé després de la seva lesió.

I és que l’Athletic Club ha sortit disposat a fer valer el caliu de La Catedral en els primers minuts. Els de Gaizka Garitano han creat perill en els primers compassos del duel, i Ter Stegen ha hagut de realitzar una intervenció meravellosa en un tir molt perillós de Susaeta al minut 16.

Els de Valverde s’han intentat espolsar la pressió i Suárez ha estat a punt de rematar una gran assistència de Messi al minut 21 sense sort. Tot i això, els ‘lleons’ han continuat atacant els dominis blaugrana, i Raúl Garcia ha pogut marcar en un parell d’accions. Messi, al minut 37, ha provat Herrerín en una bona arribada culer, però el marcador no s’ha mogut durant els primers 45 minuts.

Una marxa més

A la segona meitat, l’equip ha sortit disposat a imposar el seu joc i s’ha apropat més a la zona defensiva local, provocant que l’Athletic Club reculés. Amb més presència de Coutinho i Messi en la circulació de pilota, l’equip s’ha anat apropant progressivament a l’àrea rival, però sense poder finalitzar les accions ofensives.

Torna Dembélé

I al minut 74, Ernesto Valverde ha decidit donar entrada a Ousmane Dembélé, que ha tornat després de rebre l’alta mèdica dissabte passat. Però l’heroi culer ha estat, de nou, Ter Stegen.

El porter de Mönchengladbach ha salvat el FC Barcelona durant l’ofensiva final basca. I és que l’internacional alemany ha aturat de forma miraculosa un fort xut de Williams des de dins l’àrea al minut 81. L’equip ha buscat el gol en els últims minuts, però no ha pogut batre un Athletic Club que s'ha quedat amb deu jugadors després de l’expulsió d’Óscar de Marcos per doble groga.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut