Els jugadors del Barça lluiran el seu nom en xinès en el Clàssic

Els jugadors del Barça lluiran el seu nom en xinès en el Clàssic

Amb aquesta acció, el FC Barcelona se suma a la commemoració de l’any nou xinès

Els jugadors del FC Barcelona vestiran unes samarretes úniques en el partit d’aquest dimecres contra el Reial Madrid. Per commemorar l’Any Nou Xinès, que s’ha començat a celebrar aquesta setmana, les samarretes dels jugadors del Barça lluiran el seu nom amb caràcters xinesos just a sota dels caràcters que fan servir de manera habitual.

Aquesta acció se suma al vídeo de felicitació de l’Any Nou Xinès que va fer el Club i que va estrenar-se aquest dilluns, amb la participació dels jugadors del primer equip Leo Messi, Gerard Piqué, Marc-André ter Stegen i Samuel Umtiti.

També coneguda com la Festa de la Primavera, aquesta festivitat tradicional és la més important de l’any en el calendari xinès, que aquest 2019 commemora l’Any del Porc. El 2019 és un any important en l’estratègia d’implantació i arrelament del Barça a la Xina, que viurà el seu moment més important a l’estiu vinent, quan el primer equip visitarà la Xina i el Japó per fer la gira de pretemporada.

Aquesta serà la primera ocasió que el Club afegeix uns caràcters nous a la part posterior de la samarreta. La Barça Store Camp Nou i la Barça Store Passeig de Gràcia posaran a la venda algunes unitats limitades d’aquestes samarretes amb la tipografia xinesa.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut