Jean-Clair Todibo: “Vull aprendre dels companys per millorar”

Jean-Clair Todibo: “Vull aprendre dels companys per millorar”

El nou central del primer equip blaugrana s’ha mostrat “molt orgullós i honorat” d’arribar al FC Barcelona

Jean-Clair Todibo ja és oficialment blaugrana. El nou dorsal ‘6’ del FC Barcelona ha comparegut aquest divendres a la sala de premsa Ricard Maxenchs acompanyat del vicepresident segon i responsable de l’àrea esportiva Jordi Mestre i del secretari tècnic del primer equip Éric Abidal.

Todibo ha explicat, en català, que se sentia “molt orgullós i honorat de compartir aquest moment, sobretot amb la família i els directius del Club”, i ha assenyalat que arriba “per millorar i aprendre cada dia dels més grans”. ‘JC’, com li agrada que l’anomenin, ha assegurat que ho donarà tot per l’equip independentment de la posició en què jugui i ha assenyalat Umtiti com un dels seus referents. Per a la nova incorporació culer, el ‘23’ blaugrana “és un dels millors del món” i espera que l’ajudi a integrar-se.

El jugador també s’ha referit a la importància de dur el dorsal ‘6’ de Xavi, un dorsal mític del Club. Del jugador de Terrassa ha explicat que “de petit li encantava” i que és conscient “que és un número important per als catalans” i que espera “estar a l’altura”.

Abidal: “És un jugador amb molt potencial”

El secretari tècnic del primer equip s’ha mostrat molt feliç de poder presentar el nou futbolista culer. Per Abidal, Todibo “és un jugador amb molt potencial” i ha indicat que la seva arribada va en la línia del Club d’assegurar el seu present i pensar en el futur. L’exdefensa blaugrana ha explicat que el nou futbolista culer arriba ara perquè “hem de protegir els nostres jugadors, ja que la seva situació al Toulouse –on no el deixaven jugar- era complicada” i per facilitar que entengui millor “la filosofia Barça” i n’aprengui “el joc”.

Per últim, el vicepresident Mestre ha indicat que el jugador aterra a Barcelona després que aquest dilluns el Toulouse i el FC Barcelona arribessin a un acord per la quantitat d’1 milió per al traspàs i 2 milions en variables en funció del rendiment del jugador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut