El FC Barcelona avança la incorporació de Todibo

El FC Barcelona avança la incorporació de Todibo

El Club, que n’havia pactat la incorporació a partir del dia 1 de juliol, decideix avançar la seva arribada a l’entitat blaugrana. Firma fins al 2023

El FC Barcelona i el Toulouse FC han arribat a un acord pel jugador francès Jean-Clair Todibo, amb qui el club blaugrana havia pactat la seva incorporació a partir del dia 1 de juliol del 2019.

L’acord subscrit inclou la incorporació immediata del jugador francès, que signarà contracte amb el Club per a les pròximes quatre temporades i mitja, fins al final del curs 2022/23.

El jugador francès portarà el número 6. Un dorsal que han lluït jugadors com Guillermo Amor, Xavi Hernández, Dani Alves o Denis Suárez, el darrer en portar-lo.

Todibo lluirà el dorsal 6

L’acte de presentació està previst per a demà, divendres 1 de febrer, amb el programa següent:

Divendres 1 de febrer

  •  A les 11.30 hores, signatura del contracte a la Llotja President Suñol en un acte privat.
  • A les 12.15 hores, sessió fotogràfica al terreny de joc del Camp Nou.

  • A les 13.00 hores, roda de premsa a la sala de premsa Ricard Maxenchs.
    Todibo s'incorpora al Barça fins al 2023

Joventut i projecció

Jean-Clair Todibo, nascut el 30 de desembre del 1999 a Caiena, la capital de la Guaiana Francesa, es va formar a les categories inferiors del FC Les Lilas. El 2016 va incorporar-se al Tolouse, i amb el club francès ha debutat a la Ligue 1, en la qual ha disputat deu partits, tots com a titular.

Todibo és un defensa dretà que destaca per la seva envergadura (1,90 m) i que pot jugar de central i de pivot defensiu. A més, el jugador francès compta amb una bona sortida de pilota des del darrere, i algunes de les seves virtuts són la gran potència física i el bon joc aeri. Amb 19 anys, Jean-Clair Todibo és una de les promeses més destacades del futbol europeu, un dels defenses amb més projecció del continent.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut