Sergi Roberto, el senyor de les remuntades

Sergi Roberto, el senyor de les remuntades

El de Reus, protagonista absolut de l’històric 6-1 contra el PSG, va participar també en el 6-1 contra el Sevilla a la Copa

El 8 de març del 2017 sempre acompanyarà el FC Barcelona en la seva història. Va ser el dia en què van aconseguir la gespa més important del món del futbol, amb un 6-1 contra el PSG  que capgirava el difícil 4-0 de l’anada dels vuitens de la Champions. I el protagonista final d’aquesta gran remuntada, el que va fer el decisiu gol, va ser un Sergi Roberto que, dos anys més tard, ha tornat a escriure el seu nom en una nit màgica.

El 2-0 de l’anada contra el Sevilla obligava el Barça a capgirar un resultat complicat al Camp Nou. I ho va aconseguir, en una exhibició de futbol sobre la gespa del Camp Nou, el dia que la Copa del Rei també va anar a dormir amb el seu 6-1. La participació de Roberto en un resultat que li encanta va ser el 4-0, que aplanava el camí cap a les semifinals.

El de Reus va aconseguir perforar la porteria del Sevilla amb un xut creuat amb la dreta, després de rebre una passada excepcional de Messi. Un nou repte aconseguit, dies després de posar-se a prova amb el nostre ‘90 seconds Challenge’. L’afició, a través de les xarxes socials, va fer preguntes a Roberto i ell, en 90 segons, va haver de respondre les màximes possibles. ¿Quantes creus que podrà contestar?

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut