Confirmades les dues properes jornades de Lliga

Confirmades les dues properes jornades de Lliga

LaLiga ha fet oficials els dies i horaris dels propers dos partits de la competició

El 13 de juny a San Moix a les 22 hores contra el Mallorca i sense públic. Aquest dia el Barça tornarà a disputar un partit de Lliga després de més de tres mesos sense competicions. Aquest diumenge LaLiga ha fet públic els horaris de les jornades 28 i 29 després que el Govern espanyol i el Ministeri de Sanitat, amb l'aval del CSD, ja havien autoritzat el retorn del futbol a partir de la setmana del 8 de juny.

WhatsApp Image 2020-05-31 at 22.31.07 (1)

Els partits, als canals oficials del Barça

Tots els duels dels homes de Quique Setién es podran seguir en directe al Match Center de la web oficial del Club, així com als perfils oficials en les diferents xarxes socials. També es podran recuperar els partits sencers a Barça TV+.

Son Moix, primera parada

Son Moix serà el primer repte dels blaugrana davant un rival que en el seu retorn a Primera Divisió va plantar cara als blaugranes a la primera volta al Camp Nou (5-2). Un hat-trick de Messi i les dianes de Suárez i Griezmann van servir per imposar-se al doblet de Budimir.

El retorn al Camp Nou, el dia 16

Després de visitar el Mallorca, els de Quique Setién rebran la visita del Leganés a l’Estadi, matx el qual la Lliga també ha confirmat l'horari: serà el 16 de juny a les 22 hores. Pel que fa a la resta de jornades que faltaran per finalitzar la Lliga, encara sense definir l’horari destaca el Barça-Atlètic de Madrid i el derbi Barça Espanyol.

Cal recordar que el darrer partit dels de Quique Setién va ser el 7 de març al Camp Nou contra la Reial Societat (1-0). Un partit que va acabar amb triomf culer gràcies al gol de Leo Messi des del punt de penal. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut